Vi søker montører og rørleggere

Grip sjansen

Vi er i vekst og ønsker med denne stillingsannonsen og komme i kontakt med deg med et brennende engasjement for miljøvennlig energi.

Vi ønsker å treffe deg som:

 • har teknisk og praktisk bakgrunn og interesse
 • ønsker å jobbe i et mindre og dynamisk miljø der din innsats er avgjørende
 • kan bidra til å løfte vår virksomhet videre

Om oss

ETA Norge leverer innovative, moderne biofyringsanlegg fulle av tekniske finesser, med svært høy virkningsgrad og lite driftsforstyrrelser. Vi har valgt ut markedets beste produkter fra Europas ledende leverandører og har et bredt sortiment slik at vi kan levere komplette varmesystemer. Vi er med kunden hele veien og bistår fra prosjektering, søknader, installering, igangkjøring og service. Vi har spesialkompetanse på produktene, med årlige kurs og opplæring direkte fra ETA-fabrikken i Østerrike. Vi ønsker å bidra med å øke kunnskapen om bioenergi og jobber langsiktig for hele bioenergibransjen.

Bioenergi har hatt en jevn vekst i Norge og Europa de siste årene. Dagens energisituasjon har ført til en ytterligere rask vekst og økt etterspørsel etter varmeanlegg for flis og pellets. Bioenergi er fornybar og miljøvennlig energi med stabil pris per kWt. Dette gir økonomisk forutsigbarhet til forbrukerne, og bransjen bidrar til økt lokal næringsutvikling og verdiskapning lokalt i landet vårt.

Vi søker

 • Montører til nye prosjekter der montering og oppstart av våre varmeanlegg vil være din primæroppgave. Du må ha god teknisk forståelse for elektro og enkel programmering.
 • Rørleggere for rørmontasje på våre nye prosjekter. Noe mekanisk og el. montasje vil også forekomme.

Reising må påregnes, og ditt bosted er derfor ikke avgjørende for å kunne tiltre en stilling hos oss. Vi trenger deg som har evne til å jobbe strukturert og ønsker å påta seg ansvar. Du bør være omgjengelig og positiv både i møte med kunder og kollegaer. Førerkort klasse B er en forutsetning.

Vi tilbyr

 • Innsikt i en spennende bransje som virkelig er i vinden
 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Dyktige og engasjerte kollegaer
 • Sosiale sammenkomster og god fagoppfølging
 • Styring av egen jobbhverdag
 • Muligheter til å jobbe i et dynamisk selskap, der din innsats er avgjørende

Ta kontakt, da vel

Vi gleder oss til å få flere med på laget. Ta kontakt med oss på telefon 47745000 for en nærmere prat, eller send en epost til post@etanorge.no.

Til Toppen