Er du vår nye prosjektleder?

Vi er i vekst og ønsker med denne stillingsannonsen og komme i kontakt med deg som har et brennende engasjement for miljøvennlig energi. Vi søker en prosjektleder med VVS bakgrunn, som evner å skape god fremdrift og driv i prosjekter.

Vi ønsker å treffe deg som:

 • har VVS bakgrunn og tverrfaglig interesse
 • er omgjengelig og trives med å jobbe i team
 • ønsker å jobbe i et mindre og dynamisk miljø der din innsats er avgjørende
 • kan bidra til å løfte vår virksomhet videre

Om oss

ETA Norge leverer innovative, moderne biofyringsanlegg fulle av tekniske finesser, med svært høy virkningsgrad og lite driftsforstyrrelser. Vi har valgt ut markedets beste produkter fra Europas ledende leverandører og har et bredt sortiment slik at vi kan levere komplette varmesystemer. Vi er med kunden hele veien og bistår fra prosjektering, søknader, installering, igangkjøring og service. Vi har spesialkompetanse på produktene, med årlige kurs og opplæring direkte fra ETA-fabrikken i Østerrike. Vi ønsker å bidra med å øke kunnskapen om bioenergi og jobber langsiktig for hele bioenergibransjen.

Bioenergi har hatt en jevn vekst i Norge og Europa de siste årene. Dagens energisituasjon har ført til en ytterligere rask vekst og økt etterspørsel etter varmeanlegg for flis og pellets. Bioenergi er fornybar og miljøvennlig energi med stabil pris per kWt. Dette gir økonomisk forutsigbarhet til forbrukerne, og bransjen bidrar til økt lokal næringsutvikling og verdiskapning lokalt i landet vårt.

Arbeidsoppgaver

Som ansatt i ETA Norge får du frihet under ansvar. Vi har tillitt til din evne til å tilfredsstille kundens forventninger med ditt engasjement og din interesse for faget. Som prosjektleder kommer du til å være ansvarlig for at prosjektene står i stil med vårt høye krav til kvalitet, at kunden får en god opplevelse i kontakt med ETA Norge og at det er god flyt i prosjektprosessene. Du får ansvaret for selskapets HMS- og KS-rutiner.

Arbeidsoppgavene dine vil derfor være

 • Det overordnede ansvar for flere prosjekter av ulik størrelse. Du følger prosessen fra planlegging til leveranse, inklusive kontraktsansvar, innkjøp, gjennomføring og kvalitetssikring, og prosjektøkonomi.
 • Planlegge ressursbehov, administrere og bemanne prosjektene. Sikre god kommunikasjon mellom de som jobber på prosjektet.
 • Anbudsregning
 • Ansvar for hele selskapets HMS- og KS rutiner

Dine kvalifikasjoner

 • VVS-faglig utdanning som mesterbrev, rørlegger eller ingeniør
 • God kompetanse innen VVS-faget
 • Erfaring med prosjektledelse
 • Interesse for tverrfaglig kompetanse innen el og mek
 • God forståelse for prosjektøkonomi, god norsk og engelsk muntlig og skriftlig formuleringsevne
 • Erfaring med HMS- og KS systemer

Vi håper du trives med å jobbe i et selskap der det er høyt tempo. Vi regner med at du er glad i å jobbe med mennesker og i team. Det er en fordel at du jobber strukturert, og samtidig er løsningsorientert. Vi er stolte av arbeidet vårt og forutsetter at du også har høy yrkesfaglig stolthet.

Vi tilbyr

ETA Norge kan tilby deg en spennende stilling i et marked som virkelig er i vinden om dagen. Du vil jobbe med varierte oppgaver da vi har mange ulike typer prosjekter, både innen næringsliv, landbruk og privatmarkedet, samt at vi jobber med spennende utviklingsprosjekter. Dine kollegaer har mange år med bransjeerfaring og sitter på høy faglig kompetanse. Du vil få gode muligheter til å utvikle deg faglig og karrieremessig.

Fiskumparken

Vi har et hyggelig kollegialt og sosialt miljø på arbeidsplassen, og gleder oss til å flytte inn i splitter nye lokaler i Fiskumparken til sommeren.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, med konkurransedyktige betingelser.

Ta kontakt, da vel!

Vi gleder oss til å få flere med på laget. Ta kontakt med oss på telefon 47745000 for en nærmere prat, eller send en epost til post@etanorge.no. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Til Toppen