Messer

Treffer vi deg i høst?

Tiden på året er kommet hvor vi er klare for å reise rundt for å treffe dere!
Det er travle dager i biobransjen. Likevel må vi ta oss tid til å reise rundt og treffe dere der ute. Vi syns messer er den beste plattformen for å møte både de som er interessert i å investere i biovarme, og ikke minst for å treffe gamle kunder og høre hvilke erfaringer de gjør seg. Det er mange måter å kommunisere på i dagens samfunn, men ingenting slår det å møte folk ansikt til ansikt.

En stor del av de besøkende kommer til messer for å søke informasjon og kunnskap, og det er et stort fokus på dette på alle arenaer på messeområdet. Vi synes det er fint å møte kunder på arenaer hvor de har sine interesseområder. Er dere nysgjerrige på oss, så ikke nøl med å kom bort for en prat.

Vi leverer komplette biovarmeanlegg fra 7 kW til 2 MW. Der vi bistår i hele prosessen fra planlegging til ferdig produkt. Så det er bare å ta kontakt for tips ved utfasing av oljefyrer i små og store bygg. Vi har gode løsninger også innen pellets- og vedkjeler.

Vi ser frem til å møte både gamle og nye kunder. Er du spent på hvilke messer vi deltar på i år, ta en kikk lenger ned.

Dyrego dagane 02. – 04. september

Dyregod er et eldorado for de minste, en møteplass for bønder, en arena for utstillere fra hele landet og et landbrukseventyr for hele familien. Det er mye på programmet hele helgen og vi tar deg godt imot for å svare på spørsmål og vise vårt demoanlegg med en 50 kW fliskjele i drift.

Dyrskun 09. – 11. september

Dyrskun er Norges største handels- og landbruksmesse. Siden 1866 har folk reist fra hele landet til den tradisjonsrike Dyrskun i Seljord, og det forventes storinnrykk i høst.
Vi deltar i år som tidligere og gleder oss til å se deg på vår stand i september. Gled dere til å se vår demohenger som viser et fyringsanlegg i drift.


Gartner konferansen 25. – 26. oktober

Vi gleder oss til å møte dere på årets viktigste seminar for grøntsektoren. Dette er en viktig arena for å oppdatere seg på hva som foregår i grønt næringen. Årets tema er bærekraft, og vi hjelper dere gjerne med spørsmål vedrørende våre løsninger innen biovarme.


Agrovisjon 04. – 06. november

Agrovisjon er en viktig møteplass på denne kanten av landet som bidrar til faglig og teknologisk oppdatering av jordbruket. Vi har merket en økende interesse for bioenergi i sør-vest Norge. Vi ser frem til å vise frem våre løsninger innen bioenergi på Agrovisjon.

Til Toppen